Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2019

Gösterim: 1794

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti

Gönen Meslek Yüksekokulumuz Bandırma 17 Eylül Stadyumu’nda düzenlenen mezuniyet töreni ile 2018-2019 eğitim-öğretim yılı mezunlarını verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in ev sahipliğinde gerçekleşen mezuniyet törenine il ve ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile üniversitemiz akademik personeli ve öğrencilerimizin aileleri yoğun ilgi gösterdi.

Mezuniyet törenimiz, bayrak ve flama eşliğinde mezun öğrencilerimizin gruplar halinde tören geçişi yapmalarının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından sahne alan Halk Oyunları ekibimizin gösterisi büyük beğeni topladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in açış konuşmalarından sonra protokol üyelerinin selamlama konuşmaları gerçekleşti.

Dereceye giren öğrencilerimizin mezuniyet kütüklerine plaka çakmalarının ardından Yüksekokulumuz birincileri Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencisi Zeynep Vuran ile Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencisi Bilal Habeşi Aydın, ikincisi İşletme Yönetimi Programı öğrencisi Elif Ayışık, üçüncüleri Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencisi Ahmet Filiz ile Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencisi Asiye Kartal’ a diploma, plaket ve hediyeleri Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve hayırsever iş adamı Dursun Akın tarafından takdim edildi.

Yemin töreni sonrasında, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir eşliğinde tüm mezun öğrencilerimiz ve ailelerinin heyecanla beklediği kep atma törenine geçildi. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in öğrencilerimizin arasında yerini alması ve geri sayımı sonrasında öğrencilerimizin keplerini havaya atımları ile mezuniyet törenimiz sona ermiş oldu. Heyecanlı ve duygulu anların yaşandığı kep atma töreninde unutulmayacak renkli görüntüler oluştu.