Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2023

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Öğrencileri "Muhasebe Felsefesi Işığında Mesleğimizin Geleceği" Etkinliğine Katıldılar

Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Bandırma Temsilciliği tarafından "Muhasebe Felsefesi Işığında Mesleğimizin Geleceği" etkinliği gerçekleştirildi.

Bandırma Ticaret Odasında düzenlenen ve SMMM Dursun Ali YAZ'ın konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğe, okulumuz Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı öğrencileri, Öğr. Gör. Dr. Ayşe Alev ALDEMİR eşliğinde katıldılar.  Etkinlikte, muhasebe felsefesinin doğuşu ve günümüze kadar geçirdiği aşamalara değinildi. Katılımcı SMMM'lerin, öğrencilerin ve akademisyenlerin soruları ile ilerleyen etkinlikte YAZ, muhasebenin gelecekte de ihtiyaç duyulacak bir bilim dalı olduğunu ve muhasebecilerin oluşacak yeni koşullar doğrultusunda kendilerini geliştirerek ilerlemeleri gerektiğini belirtti.