Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2019

Öğrencilerimize Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ve Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Hakkında Bilgilendirme Semineri Verildi.

Meslek Yüksekokulu öğrencilerine 2 yıllık ön lisans eğitimlerinin ardından bitirdikleri programlara uygun lisans tamamlama programlarını doğru seçebilmelerine yardımcı olmak amacıyla BANÜ-KAGEM ve Bandırma Murat Eğitim Kurumu tarafından 07.05.2019 tarihinde Dikey Geçiş Sınavı semineri düzenlendi.

Yüksekokul öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımızın katıldığı seminerde DGS ve KPSS hakkında detaylı bilgiler verildi. DGS ve KPSS ye hazırlanan öğrencilerimiz için hazırlık süreci nasıl olmalı, nelere dikkat edilmeli? DGS sınavı ile Meslek Yüksekokulunu bitiren öğrencilerimizin hangi lisans tamamlama programlarına geçiş yapabilecekleri ve DGS sınav sonrasında yapacakları tercihlere ilişkin önemli bilgilendirmeler yapıldı.

Öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız tarafından ilgiyle dinlenen DGS ve KPSS semineri, öğrencilerimizden gelen soruların cevaplandırılmasıyla son buldu.