Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2019

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Bursa Gezisi Düzenledi

Gönen Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı birinci sınıf öğrencileri, Öğr. Gör. Cansen CAN AKGÜL tarafından organize edilen, Bursa gezisine katılmışlardır.

Kültürel mirasımızı tanıma ve tanıtma için düzenlenen gezide Bursa ilinin turistik Gölyazı destinasyonu, Cumalıkızık Köyü, Bursa’nın yüksekten en güzel izlenebildiği noktalarından biri olan Tophane, Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu Osman Gazi ile oğlu ikinci padişah Orhan Gazi’nin Türbesi, tarihin en eski kalelerinden biri olan Bursa kalesinin Saltanat Kapısı, geçmişte olduğu gibi günümüzde de ipek ve ticaret merkezi olan tarihi Kozahan ve Kapalı Çarşı, Bursa’nın simgesi Ulucami, Yeşil Cami ve Yeşil Türbe, Emir Sultan Türbeleri ziyaret edilmiştir.

Karagöz ve Hacivat Müzesi ile Atatürk Evi ziyaretinin ardından öğrencilerimiz Bursa Botanik Parkta doğa ile iç içe olma şansı yakalamıştır.