Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2019

Gösterim: 2097

Yüksekokul Yerleşkemizde Ödüllü Geleneksel Yarışmalar Düzenlendi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Dekanlarımız, Rektör Yardımcılarımız, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı 1500 Fidan’ın toprakla buluşması şenliği kapsamında düzenlenen ödüllü geleneksel yarışmalara rekreasyon alanlarının açılışlarının yapılması ile başlandı. Yarışmalara katılan Rektörümüz, üniversite olarak topluluk ve öğrenci etkinliklerine çok önem verdiklerini söyledi. Bu tür etkinlikleri öğrencilerimizin sosyal yönlerinin gelişmesine katkıda bulunduğundan her zaman destek veriyoruz dedi.

Fidan dikim şenliği kapsamında düzenlenen piknik ve yarışmalar üniversitemiz tarafından personelimize ve öğrencilerimize ücretsiz olarak sağlandı. Bu etkinliklere üniversitemiz akademisyenleri ve öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Geleneksel yarışmalar kapsamında düzenlenen bilek güreşi, dart ve tavla turnuvalarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edilirken, geleneksel okçuluk sporu ile ilgili öğrencilerimize tanıtım ve eğitim çalışması yapıldı.  Düzenlenen piknik ve ödüllü geleneksel yarışmalar gün boyu devam etti.