Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2018

Yüksekokulumuzda Bölümler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Düzenlendi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gönen Meslek Yüksekokulunda halı saha futbol turnuvası düzenlendi. Öğrenciler arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen bölümler arası halı saha futbol turnuvasına 6 takım katıldı.

Yüksekokulumuz Halı Saha Spor Tesislerinde 03-07 Aralık 2018 tarihleri arasında düzenlenen turnuvayı, Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet ARUCU, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Volkan AKGÜL, Öğr. Gör. Ahmet AKKAYA, öğretim elemanları ve öğrenciler ilgi ile takip etti. Takımların gösterdiği performanslarla final maçına çıkan takımlar İşletme Bölümü ve Bilgisayar Programcılığı Bölümü olmuştur. Birlik ve beraberlik havasında geçen final mücadelesini 4-1’lik skorla İşletme Bölümü kazanarak turnuva 1.si olmuştur. Maç sonunda Dr. Öğr. Üyesi Muhammet ARUCU ve Öğr. Gör. Volkan AKGÜL turnuva 1.si ve 2.si’ne kupa ve madalyalarını taktim etti. Final maçına çıkan takımları tebrik eden Müdürümüz, turnuvaya katılan tüm öğrencilerin sanatsal, kültürel ve sportif etkinliklerinde yer almalarını sağlamak için her zaman destek olduklarını ifade etti.