Gaz ve Tesisat Teknolojisi Programı

1994 yılında okulumuzun açılan ilk programlarındandır. Programda ülkemizin ara eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla Doğalgaz, Isıtma ve Sıhhi Tesisat konusunda bilgi ve becerisi yüksek teknikerler yetiştirilmektedir. Teorik bilgilerin pekiştirilmesi amacıyla bölgedeki sanayi kuruluşlarıyla işbirliği yapılarak öğrencilerimizin uygulama yetenekleri artırılmaktadır. Sektörel fuarlara mutlaka katılınıp öğrencilerimizin yeni teknolojilerden haberdar olmaları sağlanmaktadır. Mezunlarımız DGS`da başarılı oldukları takdirde Mühendislik Fakültelerinin Makine Mühendisliği, Teknik Eğitim Fakültelerinin Enerji ve Tesisat Öğretmenliklerin Bölümlerinde eğitimlerini sürdürebilmekte ve 4 yıllık fakülte mezunu olma şansını elde edebilmektedirler.