Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı

1994 yılında Doğalgaz Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi Programıyla birlikte okulumuzun ilk açılan bölümlerinden biridir. Bilgisayarlı Muhasebe programı olarak açılan bölümün ismi daha sonra Muhasebe programı olarak değiştirilmiştir sonrasında da Muhasebe ve Vergi Uygulamaları olmuştur. 206 öğrenciye eğitim öğretim vermekte olan programda bütün sektörlerin ihtiyaç duyacağı muhasebe elemanları yetiştirilmektedir.Mezun öğrencilerimiz isterlerse DGS sınavıyla İktisadi İdari Bilimler sınavına dikey geçiş yapabilirler. 2 yıllık muhasebe stajı sonunda girilen sınavla mezun öğrencilerimiz Serbest Muhasebeci ünvanına sahip olmaktadırlar. Mezun öğrencilerimiz bütün sektörlerde ihtiyaç duyulan muhasebe elemanı vasfına sahip olmaktadırlar.