Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2022

Akademik Başarı Ödüllerinde İşletme Bölümü Öğretim Üyelerinin Başarısı

Üniversitemizde “Akademik Başarı Ödül Töreni” Düzenlendi.

Çeşitli türdeki akademik etkinliklerde başarılar gösteren akademisyenlerin ödüllendirilmesi amacıyla düzenlenen törende, “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Ödülü”, “Dünya Bilim İnsanları Ödülü (AD Scientific Index)”, “Akademik Başarı Ödülü (BANÜ-WOS)”, “Akademik Teşvik Ödülü”, “Akademik Birim Performans Ödülü”, “Proje Ödülü” ve “Patent Ödülü” olmak üzere 7 ayrı kategoride ödüller takdim edildi.

Akademik Başarı Ödül Töreninde “Dünya Bilim İnsanları Ödülü (AD Scientific Index)” kategorisinde bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Edip ÖRÜCÜ, Prof. Dr. Hasan Aydın OKUYAN ve Doç. Dr. Aybeniz AKDENİZ AR bu kategoride üniversitemizde ilk 20 akademisyen arasına girerek ödül almaya hak kazandılar.

Ayrıca bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Edip ÖRÜCÜ “Akademik Teşvik Ödülü” kategorisinde de üniversitemizde ilk 20 akademisyen arasına girerek ödül almaya hak kazandı.

Hocalarımızı tebrik ediyor, akademik hayatlarında daha nice başarılar elde etmelerini temenni ediyoruz.