Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2021

ERASMUS STAJ HAREKETLİLİĞİ HK.

Marmara Turizm Konsorsiyumu KA108 projesi kapsamında Yüksekokulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programında okuyan öğrenciler arasından ekte yer alan dilekçe ile başvuru yapanlar (not ortalamasına göre belirlenecek) kontenjan dâhilinde Bulgaristan ALBENA' da staj yapma imkânına sahip olacaktır.

Marmara Turizm Konsorsiyumu sadece Turizm bölümü öğrencilerine açık bir staj hareketliliği projesi olup genel kural ve kaideler açısından KA103 Staj projesi ile aynıdır.

KA108 Projesine dâhil olan bölümler:

Gönen Meslek Yüksekokulu             Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı             5 (Beş)   Öğrenci

NOT: Mezun durumuna düşecek adaylar da başvuru yapabilir.

STAJ YERİ

Hareketliliğe hak kazanan öğrenciler; Bulgaristan’ın Varna şehrine 30 km mesafede bulunan ve Bulgaristan sahilindeki en güzel beldelerden biri, denizin ve "Baltata" Ulusal Koruma Alanı'nın manzarasına sahip, çoğu plajda yer alan 43 otelin bulunduğu ALBENA’ da staj yapabileceklerdir.

Başvuru Tarihleri              :  31 Mart 2021 – 20 Nisan 2021

Başvuru Yeri                       : Gönen Meslek Yüksekokulu (Başvurular şahsen, posta ve/veya ıslak imzalı dilekçenin fotoğrafı çekilerek gonen@bandirma.edu.tr adresine E-posta ile yapılabilir.)