Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2019

Gösterim: 629

Gönen Meslek Yüksekokulu II. Kariyer Günleri Festivali

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından öğrencilerimizin derslerde aldığı kuramsal bilgileri gerçek hayatla birleştirerek pratiğe dönüştürmelerini, iletişim becerileri kazanmalarını, öz güvenlerinin gelişmesini, meslekleri her yönüyle tanıyıp doğru hedefler belirleyerek ilgi ve yetkinlikleri doğrultusunda uygun mesleği seçmelerini, kişisel gelişimlerini artırmalarını, iş dünyasını tanımalarını, farkındalıklarının artmasını sağlamak amacıyla II. Kariyer Günleri Festivali düzenlenmektedir.

Öğrencilerimiz kariyer günleri festivalinde kamu sektöründeki kurumlar ile özel sektördeki firmaların üst düzey yöneticileri, yetkilileri ve çalışanlarıyla bir araya gelerek uzmanların deneyim ve bilgilerinden yararlanır, yüz yüze iletişim kurarak iş veya staj olanağından faydalanır. Bazı firmalar kariyer günlerine kendilerinin reklamını yapmak için katılırlar ancak birçok firma kariyer günlerini dinamik, kariyer odaklı ve donanımlı adaylar arayarak ön işe alım aracı olarak kullanır ve ihtiyaçları olan insan kaynaklarına yerinde ulaşma fırsatına sahip olur.

Söz konusu kariyer günleri festivalinde kariyer planınıza uygun özelliklerinizi işverenlere anlatabilir, bu kişiler ile konuşabilirsiniz. Kariyer günlerini ön lisans ve lisans eğitimine yeni başlamış ilk sınıf öğrencileri kariyerlerini keşfetme ve geliştirmenin bir basamağı olarak dikkate almalıdırlar. Ayrıca kariyer günlerinde mezuniyetten sonra gerekecek olan iş arama ağınızı oluşturur ve geliştirebilirsiniz. Bu amaçla düzenlediğimiz II. Kariyer Günleri Festivaline tüm öğrencilerimiz davetlidir.

II. Kariyer Günleri Festivali: 18 Aralık 2019 Çarşamba Saat:10:00, Gönen Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu