Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2020

Gösterim: 648

Kayıt Dondurma ve Erteleme Hakkı Başvuruları Hakkında

1 Nisan 2020 tarihli Yükseköğretim Kurulu (YÖK) kararıyla, Koronavirüs salgını nedeniyle önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyde öğrenim gören öğrencilerin talep etmeleri halinde 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar döneminde kayıtlarını dondurabilmesine; tez savunma ve yeterlik sınavlarının ise denetlenebilir olma ve “kayıt altına alınmak şartıyla" video konferans gibi dijital imkanlar ile yapılabilmesine olanak sağlanmıştır.

Üniversitesmizde önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyde kayıtlı olup bahar yarıyılı kayıtlarını dondurmak isteyen öğrencilerimiz https://obs.bandirma.edu.tr/ adresi üzerinden kullanıcı adı ve şifreleri ile girerek "Başvuru İşlemleri" -> "Kayıt Dondurma Başvuru" menüsünden işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir. Başvurularının durumunu da belirtilen menüden takip edebilirler.

Lisansüstü kayıt dondurma başvuruları 26 Nisan 2020 Pazar günü mesai bitimine kadar yapılabilir.  Kayıt dondurma talepleri ilgili kurullar tarafından değerlendirildikten sonra OBS üzerinden gerçekleştirilecek olup öğrencilerimiz durumlarını buradan görebilirler.