Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2021

Gösterim: 1473

STAJ DOSYASI TESLİM ALMA İŞLEMLERİ

26 Temmuz 2021 - 03 Eylül 2021 tarihleri arasında 30 (otuz) işgünü staj yapacak öğrencilerimiz için staj dosyası ekte sunulmuş olup, öğrencilerimizin çıktıları alarak dosya haline getirmeleri gerekmektedir.  Staj dosyası ile ilgili bilgiler aşağıda sunulmuştur.

NOT: İmkanı olan öğrencilerimiz okula gelip staj dosyalarını elden teslim alabilirler.

 

STAJ DOSYASI KULLANIMI İLE İLGİLİ BİLGİLER

1- Staj dosyası içinde bulunan staj gizli yazı (staj notu) formu staj yapılan firma tarafından doldurularak, zarfa konulup ağzı kapanıp imzalandıktan sonra öğrenciye verilecektir.

2- Staj günlük devam çizelgesi her gün doldurulup öğrenci tarafından imzalanacaktır. Staj bitiminde staj günlük devam çizelgesi staj yapılan kurum yetkilisine tasdikletilecektir.

3- Günlük staj raporu formu 30 gün 30 sayfa olarak düzenlenecektir. Her gün yapılan işler not edilerek staj yapılan kurumun yetkilisine tasdikletilecektir. 

4- Staj denetçi ve değerlendirme formu, yüksekokulumuzdaki bağlı olduğunuz bölüm başkanı tarafından doldurulacaktır.

5- Staj dosyası teslim tutanağı öğrenci tarafından doldurularak bölüm başkanına staj dosyası ile birlikte teslim edilecektir.  

6- İşe giriş bildirgeleri staj başlama tarihinden 1 hafta önce facar@bandirma.edu.tr mail adresine mail gönderilerek istenebilecektir.