Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2021

Zorunlu Staj Duyurusu (2018 yılı ve 2018 yılından önce girişli öğrenciler içindir)

Yüksekokulumuzda bütün derslerini başarı ile tamamlayıp mezun durumunda olan ancak zorunlu stajını yapmayan/yapamayan öğrenciler için aşağıda belirtilen tarihler arasında staj yapmak isteyenlerin staj başvuruları alınacaktır. Staj yapmak isteyen öğrencilerin, ekte sunulan staj kabul formunu, staj yapacakları işletmelere onaylatıp mail ortamında müstehaklık belgesi (e-devletten alınacak) ile birlikte 04 Mart 2021 tarihine kadar gonen@bandirma.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Öğrenciler, staj kabul formundan 3 adet çıktı alması, istenilen bilgileri doldurması ve imza atmasından sonra staj yapacağı işyerine formun gerekli yerlerini doldurtup program işveren veya işyeri yetkilisine kaşe ve imza yaptırmalıdır. Bu işlemlerden sonra staj kabul formu gonen@bandirma.edu.tr  adresine mail gönderilmelidir. Daha sonra staj kabul formunun aslı kargoyla Yüksekokulumuza gönderilmelidir. İlgili danışmanın uygun görmesi halinde öğrenci stajına başlayacaktır.

Staj Başlama Tarihi: 08 Mart 2021

Staj Bitiş Tarihi: 16 Nisan 2021