Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2019

Yüksekokulumuzda “2018 - 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı” Gerçekleştirildi

Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik olarak düzenlenen; öğrenci işleri, sağlık, kültür, spor, bilgi işlem, kütüphane ve değişim programları konularında detaylı bilgilerin yer aldığı “2018 - 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı” 18.09.2019 tarihinde Yüksekokulumuzda gerçekleştirilmiştir.

İki oturum ve beş bölüm halinde gerçekleştirilen oryantasyon programının ilk oturumunun ilk bölümünde, Gönen Meslek Yüksekokulu Müdürümüz yeni kayıt yaptıran öğrencilere Yüksekokulun imkanları ve bölümler hakkında bilgiler paylaşmıştır. Daha sonrasında sırasıyla öğrenci işleri, sağlık, kültür, spor, bilgi işlem, kütüphane ve değişim programları konularında ayrıntılı olarak bilgiler aktarılmıştır.

Yüksekokulumuzda yapılan “2018 - 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı” ile, yapılan bilgilendirici sunumların ardından öğrencilerin sorularının cevaplandırılması ile son bulmuştur.