Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2022

Bölüm Tanıma Programı Hakkında

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı'nda yeni kayıt olan birinci sınıf öğrencilerimize yönelik Bölüm Tanıma Programı, 04.10.2022 tarihinde saat 13:00'da Merkezi Derslik Amfi 1'de gerçekleştirildi. Programa, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Sayın Doç. Dr. Ebru KAYA MUTLU, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Burçin AKÇAY, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyeleri Sayın Dr. Öğr. Üyesi Hamiyet YÜCE, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Gülhan YILMAZ GÖKMEN, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Fatma Nur YILMAZ ve araştırma görevlileri Sayın Arş. Gör. Melike Sümeyye ÖZEN, Sayın Arş. Gör. Şule KEÇELİOĞLU, Sayın Arş. Gör. Ozan Bahadır TÜRKMEN, Sayın Arş. Gör. Esra KESKİN ve Sayın Arş. Gör. Canan DEMİR katılım sağladı.

Bölüm Tanıma Programı’nda, bölümün akademik yönetimi ve akademik kadrosu, misyon ve vizyonu, ders planları, fizyoterapistlerin çalışma alanları konularına değinildikten sonra, bölümün öğretim elemanları kısaca kendilerini tanıttılar. Programın sonunda öğrencilerden gelen sorular yanıtlandı ve başarılı bir eğitim-öğretim döneminin olması temennisiyle program sonlandırıldı.