Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2022

Fakülte Birim Kalite Komisyonu Toplantısı Hakkında

Fakülte Birim Kalite Komisyonu Toplantısı 28.09.2022 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Birim Kalite Komisyonu Başkanı ve Dekan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Ebru KAYA MUTLU başkanlığında yapıldı. Toplantıya Birim Kalite Komisyonu Üyeleri, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Yasemin KUNDURACI, Hemşirelik Bölüm Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Gönül YILMAZ DÜNDAR, Sosyal Hizmet Bölüm Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Zeynep ACA, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Yasemin ASLAN, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Burçin AKÇAY, Fakülte Sekreteri Sayın Alp ÖZALP katılım sağladı. Toplantıya Birim Kalite Komisyonu üyeleri dışında, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Oktay ERAY, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyesi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Fatma Nur YILMAZ ve araştırma görevlileri Sayın Arş. Gör. Nursel ŞAHİN, Sayın Arş. Gör. Esra KESKİN, Sayın Arş. Gör. Ozan Bahadır TÜRKMEN ve Sayın Arş. Gör. Şule KEÇELİOĞLU katılım gösterdi.

Toplantıda “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 2021-2025 Stratejik Plan Raporu” incelenerek, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin ve fakülteye bağlı bölümlerin stratejik plan hazırlama sürecinde izleyeceği aşamalar ve görev paylaşımı hakkında görüşüldü. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantı, soru-cevap bölümünün ardından, iyi bir eğitim-öğretim dönemi olması temennisiyle sonlandırıldı.