Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2024

MUTLULAR GÖNEN TERMAL YILDIZ OTELE TEKNİK GEZİ

Bölümümüz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerimize yönelik Gönen’de uzun yıllar faaliyetini sürdüren ve bölgenin önemli bir termal turizm işletmesi olan Mutlular Gönen Termal Yıldız Otele teknik gezi düzenlenmiştir.

27 Aralık 2023 Çarşamba günü Öğr. Gör. Cansen CAN tarafından organize edilen teknik gezide, Mutlular Gönen Termal Yıldız Otel Genel Müdürü Ramazan ÇOBANOĞLU, İnsan Kaynakları Müdürü Özge VARLIBAŞ ve diğer tüm departman amirleri ile termal turizm işletmelerinin faaliyet alanları, otel işletmesi içerisinde yer alan departmanların hizmet ve sorumlulukları hakkında bilgiler alınmıştır.

Gerçekleştirilen otel teknik gezisi ardından Mutlular Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim MUTLU ve Mutlular Grup Yönetim Kurulu II. Başkanı İsmail MUTLU’nun öğrencilerimize yönelik organize ettikleri akşam yemeği etkinliği düzenlenmiştir.