Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2024

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ LÖSEV ETKİNLİĞİ

LÖSEV, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Lösemi Hastalığı hakkında toplum bilinci oluşturmakta, çocuklarımızın yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekerek, onlara olan destekleri arttırabilmek amacıyla ülke genelinde farkındalık yaratma ve kanserden korunma bilinci oluşturma çalışmaları gerçekleştirmektedir.

LÖSEV’in bu değerli amaca yönelik oluşturduğu farkındalığı sosyal sorumluluk görevi olarak benimseyen ve farklı programlardaki öğrencilerimizi de bu değerli amaç hakkında motive etmek için Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Gönen Meslek Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 1. Sınıf öğrencilerimiz Öğr. Gör. Cansen CAN’ın organizasyonu ile bugün tüm Türkiye gibi turunculandı.