Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2024

Gösterim: 1002

TURİZM-İK Firmasından İşi Bilen Burada Semineri

Gönen Meslek Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri Turizm-İK Firmasını Gönen Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda ağırladı.

Öğr. Gör. Cansen CAN'ın organizasyonu ile Turizm-İK Firması Genel Müdürü; Serkan PEKEL ve Turizm-İK İnsan Kaynakları Sorumlusu; Nurdan GÜNER’in sunumlarıyla ‘İşi Bilen Burada’ Semineri gerçekleştirilmiştir. Yapılan seminere ev sahipliği yapan Gönen MYO Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı; Gönen Kız Meslek Lisesi ile Gönen Anadolu Otelcilik ve Turizm Lisesi öğretmen ve öğrencilerini de ağırladı.

Turizm-İK firması yetkilileri sunumlarında, Gönen Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı, Gönen Kız Meslek Lisesi ile Gönen Anadolu Otelcilik Meslek Lisesi öğrencilerine; CV hazırlama, etkili iletişim, mülakat teknikleri, kariyer planlama, turizmde kariyer algıları konularında bilgiler vererek, bölüm öğrencileri ile uygulamalı olarak mülakat çalışmaları yapmışlardır.

Seminer sonunda Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan SEREL, Turizm-İK Firması yetkilerine teşekkür belgelerini takdim ederek, bu seminerlerin ileri dönemlerde de tekrarı temennisinde bulunmuştur.