Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2019

Grafik Tasarımı Programı öğrencilerimiz için imac Laboratuvarımız hazır!

iMac Laboratuvarı:

Gönen Meslek Yüksekokulu Macintosh (iMac) laboratuvarı yaklaşık 80 m²lik alana kurulmuş olup öğrencilerin konforu ve çalışma verimliliğinin arttırılması amacıyla özel tasarlarlarmış akıllı tahta sistemi, network cihazları, oturma ve masa düzenleri, hd projeksiyon ekipmanlarından oluşmaktadır. Laboratuvarda bulunan 30 adet iMac bilgisayarı 21.5 inç Retina 4K ekranlı 3.4 GHz dört çekirdekli Intel Core i5 işlemci 4.2 GHz’e kadar Turbo Boost 16 GB Ram desteği olan, 1TB HDD ile yüksek konfigürasyona sahiptir.

Dijitalleşen tüm alanlara hizmet verebilecek yeterlilikte düzenlenen laboratuvarımızda Microsoft Office, Adobe, Visual Studio.Net, Dreamweaver, Flash, PhotoShop, Unity, Android Studio ve çeşitli uygulama programları kuruludur. Bu laboratuvar özellikle Grafik Animasyon, Web Tasarımı, Dijital İllüstrasyon, Mobil Uygulama Tasarımı, Oyun Programlama, Kodlama ve Office Yazılımları gibi proje geliştirme derslerinde kullanılmaktadır.

Yüksek hızda kablolu/kablosuz internete sahip olan modern yapıdaki laboratuvarlarımızı ders dışında da kullanabilme olanaklarının yanı sıra öğrencilerin proje ve araştırmalarında öğretim elemanları ile birlikte çalıştıkları bir laboratuvar niteliğindedir.