Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2024

Gösterim: 612

Bölümümüz Öğrencileri Sağdan Sağdan Geliyorlar Eğitim Seminerine Katıldılar

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesinde “Sağdan Sağdan Geliyorlar-2” başlıklı eğitim semineri düzenlendi. Voyage Otelcilik Grubu İnsan Kaynakları ve Eğitim Direktörü, Eğitim ve Yönetim Danışmanı Engin Sezgin’in gerçekleştirdiği etkinliğe Gönen Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri Öğr. Gör. Cansen CAN eşliğinde katıldılar. Seminerde etkili iletişimde bilinçaltının gücü ve hayal gücünün önemine değinildi.

Küçük oyunlar, beyin okuma ve meditasyon gibi çeşitli uygulamalarla da ilgi çeken seminerde konuşan Engin Sezgin, turizm sektöründe doğru bilinen yanlışlardan bahsetti. 2 oturumda gerçekleştirilen seminerde otelcilik sektöründeki eksikliklere de değinen Sezgin, konakladığı otellerden görsel örnekler sunarak yapılan yanlışları öğrencilerle paylaştı.

Öğrenciler arasından gönüllüler seçerek küçük hipnozlarla seminere renk katan Engin Sezgin, bilinçaltı ve motivasyon konularını anlatarak bilinçaltının bilinçten güçlü olduğuna dikkat çekti. Sezgin, bilinç ve bilinçaltının birlikte etkili kullanımının kişinin amaçlarına ulaşmasında önemli rolü olduğunu sözlerine ekledi.


Fotoğraflar