Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2024

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI ORYANTASYON EĞİTİMİ

Önemli endüstrilerden biri olan turizm endüstrisinde yer alan sektörlere eleman yetiştiren Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Gönen Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programına 2023-2024 eğitim öğretim döneminde kaydolan öğrencilerimize hoş geldiniz etkinliği olarak oryantasyon programı düzenlenmiştir.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 1. Sınıf öğrencilerimize yönelik 3 Ekim 2023 Salı günü Gönen Meslek Yüksekokulu Turizm Uygulama Laboratuvarında, Bölüm Danışman Hocası Öğr. Gör. Cansen CAN tarafından gerçekleşen bu eğitimde, öğrencilerimize Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinin öğrencilerine sunduğu sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere nasıl ulaşabilecekleri, Gönen Meslek Yüksekokulunda yer alan bölüm ve programların neler olduğu, Gönen Meslek Yüksekokulunun fiziksel imkanlarını, Turizm ve Otel İşletmeciliği mezunu olduklarında sahip olacakları “Turizmde Meslek Elemanı” unvanının yetki, görev ve sorumlulukları, program boyunca tamamlamaları gereken ders ve staj uygulamaları, bölüm uygulama derslerinin gerçekleştirildiği mutfak, servis ve bilgisayar laboratuvarları hakkında bilgi verilmiştir.