Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2024

2023 Mezuniyet Törenimizde Turizm ve Otel İşletmeciliği

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 2023 yılı önlisans mezunlarına yönelik düzenlenen mezuniyet törenimiz 8 Temmuz 2023'de büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Üniversitemiz Merkez Yerleşkemizdeki Spor Vadisi’nde yer alan Kapalı Spor Salonu’muzda gerçekleşen mezuniyet törenine Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan SEREL, Prof. Dr. Feyzullah TEMURTAŞ ve Prof. Dr. Celalettin YANIK, Genel Sekreterimiz Cihangir BOZ, Gönen Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğretim Uyesi Muhammet ARUCU, akademik ve idari birimlerimizin yöneticileri, basın mensupları, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR tarafından yapılan açış konuşmasının ardından Meslek Yüksekokullarımızı birincilikle bitiren öğrencilerimizin tüm mezunlar adına kütüğe plaket çakma seramonisi gerçekleşti.
Gönen Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri ve akademisyenlerinin de katılımı ile gerçekleştirilen törenle öğrencilerimizi güzel yarınlara uğurladık.