Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2022

Gösterim: 294

Özgeçmiş Yazma ve Mülakat Teknikleri Etkinliği

Ne10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi işbirliğiyle 22.12.2022 tarihinde (yarın) saat 14:00'da özgeçmiş yazma ve mülakat teknikleri ile ilgili bir etkinlik gerçekleştirilecektir. Söz konusu etkinlikte öğrenciler kendi c.v.'lerini hazırlayacak, etkinlik sonrasında da öğrencilerin hazırladığı özgeçmişler Ne10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi bünyesinde değerlendirilecektir. Uygun adaylara ise iş teklifinde bulunulacaktır. Katılımcılara e-devlet üzerinden katılım sertifikası düzenlenecektir.

 

C.V. Yazma ve Mülakat Teknikleri
Başlama Tarihi: 22 Aralık 2022     Saat: 14:00

Bitiş Tarihi: 22 Aralık 2022     Saat: 16:00

Konum: Prof. Dr. Fuat Sezgin Koferans salonu    

Düzenleyen: Kariyer Geliştirme Merkezi

Açıklama:

C.v. iş arama ve işe alım süreçlerinin ayrılmaz parçası olsa da genel geçer bir c.v. ile hayalinizdeki işe kabul edilme şansınız çok yüksek değil. İş bulmak için atılacak ilk adım olan c.v., belli kriterlere uyarak yazıldığında iş arama sürecini ve hedefe ulaşmayı kolaylaştırıyor. İş başvurularında c.v. nasıl hazırladığınız, nasıl sunduğunuz işverenler ve İnsan Kaynakları Departmanı yetkilileri tarafından önemsenen konuların neredeyse ilk sıralarında yer alıyor. İçerik bakımından tatmin edici bilgilerle karşılaşmak isteyen uzmanlar, karşılaştıkları farklı c.v. içerisinde yazı fontuna dahi dikkat ediyor.

Bu çerçevede Ne10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi c.v. yazma ve mülakat teknikleri ile ilgili bir etkinlik gerçekleştirilecektir. Söz konusu etkinlikte öğrenciler kendi c.v.'lerini hazırlayacak, etkinlik sonrasında da öğrencilerin hazırladığı c.v.'ler Ne10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi bünyesinde değerlendirilecektir. Uygun adaylara ise iş teklifinde bulunulacaktır.

Eğitime katılmak için tıklayın

 


Fotoğraflar