Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Rektörümüzden Manyas Belediye Başkanı’na Ziyaret

Üniversitemizin yeni merkez yerleşkesindeki çalışmaları ile birlikte diğer yerleşkelerimizdeki çalışmalar da devam ediyor. Bu kapsamda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile birlikte Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Manyas Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Burak Darıcı, Gönen Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. İzzet Fuat Onar, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığımızdan Şube Müdür Vekili Mustafa Yıldırım ve Mimar Hakan Yıldız, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın'i makamında ziyaret etti. Manyas Meslek Yüksekokulu için yeni yerleşke arazisi talebinin iletildiği ziyarette Manyas Belediyesi’nin yerleşke arazisi önerileri değerlendirildi. Ziyaretin ardından önerilen yerleşke arazileri ile ilgili yerinde incelemelerde bulunuldu.