Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2020

Gönen Meslek Yüksekokulunda II. Kariyer Günleri Festivali Düzenlendi

Yüksekokulumuzda II. Kariyer Günleri Festivali kapsamında Balıkesir SMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa KARADUMAN, İşkur Bandırma Hizmet Merkezi Müdürü Emrullah NARİN, Soilpoint Kreatif Reklamcılık ve PR Ajans Başkanı Ali Gönen GÖNENDEN, Grand Asya Hotel Müdürü Ömer KURUBAŞ konuşmacı olarak katılmıştır. İşkur Bandırma Hizmet Müdürü Emrullah NARİN yaptığı konuşmada üniversiteli gençlere İşkur’un ülke genelinde ve bölgemizde yapmış olduğu faaliyetlerden, iş hayatına atılmak isteyen gençlere desteklerinden ve işverenlere sunduğu fırsatlardan bahsetti. Alanında uzman kişilerin bilgi ve deneyimlerinden bahseden konuşmacılar öğrencilerin de sorularını yanıtlamışlardır. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik sonunda konuşmacılara teşekkür belgeleri ve plaketler takdim edilerek hatıra fotoğrafı çekilmiştir.