Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2022

Gönen Myo Spor Turnuvalarında Kupa Sahipleri Belli Oldu

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gönen Meslek Yüksekokulumuzda Futbol, Voleybol ve Masa Tenisi turnuvaları çok geniş bir katılımla gerçekleşti.

Gönen MYO Futbol finaline kalan Grafik Tasarım ve Karabamba takımları zorlu bir mücade örneği sergilediler. Karşılaşmayı önde tamamlayan Karabamba takımı turnuvanın galibi olurken kupayı da almaya hak kazandı.

Voleybol karşılaşmalarında ise finale kalan Muhasebe ve Grafik Tasarım Takımları arasında oynanan müsabakada kazanan taraf Muhasebe takımı oldu.

Masa Tenisi turnuvaları ise hem öğrencilerimizin hem de öğretim elemanlarımınızın geniş katılımlarıyla gerçekleşti. Finale kalan Öğr. Gör. Mutafa Taşçı ile Öğr. Gör. Mustafa Akman arasında oynanan maçın galibi Öğr. Gör. Mustafa Akman oldu. Kupalar turnuva birincilerimize Gönen Meslek Yüksekokulu Md. Yrd. Öğr. Gör. Yasin Avcı tarafından takdim edildi. Geniş katılımlı bir şekilde gerçekleşen turnuvalar birlik ve beraberlik içerisinde tamamlandı.