Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2019

Gösterim: 2112

Gönen Ticaret Odası'ndan Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimize İftar

Meslek Yüksekokulumuzda, Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ üniversite öğrencilerimize iftar verdi. Yurt dışından Bandırma’ya ve ülkemizin farklı bölgelerinden de Gönen'e gelerek eğitimlerini sürdüren üniversite öğrencileri bir araya gelerek iftar yaptılar.

Ramazan ayının bereketini paylaşmak ve iftar maneviyatını birlikte yaşamak amacıyla Gönen Ticaret Odasının katkılarıyla düzenlenen iftar programında konuşma gerçekleştiren Gönen Meslek Yüksekokulu müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet ARUCU; Ramazan ayının bu anlamlı iftar sofrasında bir arada olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Düzenlediğimiz bu program bizler ve öğrencilerimiz için oldukça anlamlı ve güzel anılar bırakacaktır. Birlik ve beraberliğin pekiştiği bir ortamda gerçekleşen iftarda bizlerle aynı sofrayı paylaşan tüm konuklarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi.

Gönen Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Genel Sekreterimiz Cihangir BOZ, Gönen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet YILMAN, Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ, Gönen Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet ARUCU, Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail YILMAZ, Gönen Ticaret Odası Meclis Başkanı Hasip OSMAN, Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Daire Başkanlarımız, Gönen Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Düzenlenen iftar yemeğine öğrencilerin katılımı yoğun olurken, yüzlerce öğrenci ile birlikte iftar yaptılar. Öğrenciler Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi'ye gerçekleşen iftar yemeği için teşekkür etti.

Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ; "Öğrencilerimizle birlikte olmak istedik, yüksekokul müdürümüz ve çalışanları bu konuda bize yardımcı oldu. Üniversite öğrencilerimizle birlikte olmak oldukça keyifli, inşallah gelecek senelerde de bu iftar yemeklerini sürdüreceğiz" dedi.