Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2019

Gösterim: 3220

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yrd. Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Gönen Kaymakamı Arslan Yurt ve Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi’ye yüksekokulumuzda yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile birlikte Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Rektör Danışmanımız Doç. Dr. İsmail Şahin’den oluşan üniversitemiz heyeti, Gönen Meslek Yüksekokulumuzda incelemelerde bulundu.

Üniversitemiz heyetinin ve kaymakamımızın karşılanmasında hem idari hem de akademik personel güler yüzlü sıcak bir karşılama sergilemişlerdir. Gönen Kaymakamı Arslan Yurt ve Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi’nin de eşlik ettiği ziyarette gölet etrafı peyzaj çalışma alanı, ağaçlandırma alanı ve rekreasyon alanında incelemelerde bulunuldu.  İncelemeler sonrasında Gönen Meslek Yüksekokulu binasında Yüksekokulumuzun mevcut durumu ve yeni projeleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Gönen Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Arucu’nun gerçekleştirdiği sunumun ardından Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e öğrencilerimiz tarafından CNC lazer tezgahında yapılan bir tablo ve maket yelkenli gemi maketi hediyeleri takdim edildi. Ayrıca Gönen Meslek Yüksekokulumuza uzun yıllar Müdür Yardımcısı olarak hizmet veren Öğr. Gör. İzzet Fuat Onar’a Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir tarafından teşekkür plaketi verildi.

Gönen Kaymakamı Arslan Yurt ve Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi Yüksekokulumuzu ziyaret etmekten ve başarılı çalışmaları görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üniversitemize her türlü desteği sağlayacaklarını ifade ettiler.