Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2019

Sizin de Dikili Bir Ağacınız Olsun Kampanyası Başladı

Üniversitemiz Gönen Meslek Yüksekokul tarafindan başlatılan 'Sizin de Dikili Bir Ağacınız Olsun' kampanyası çerçevesinde 1500 fidan toprakla buluşturulmaya başlandı. Orman, çevre ve doğa sever kişileri bir araya getiren bu kampanya hem ülkemizin erozyon ve çölleşme ile mücadele etmede hem de sürdürülebilir tarım ve sağlıklı topraklar oluşmasında farkındalık oluşturacaktır.

'Daha Yeşil bir Yerleşke' için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Meslek Yüksekokulu Müdürlüğümüz kampanya çerçevesinde 2019 Nisan sonuna kadar 1500 fidanı toprakla buluşturulacaktır. Başlatılan kampanyanın dikim sürecine Personellerimiz, Öğrencilerimiz, Gönen Belediyesi, Gönen Tema Vakfı Gönüllü Temsilciliği, Aladağ-Gönen-Sarıköy Orman şeflikleri ekipleri katıldı.