Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2019

“Yapıda Tesisat Teknolojileri” konulu seminer 19.11.2019 Salı günü Yüksekokul konferans salonunda gerçekleştirildi.

BOSCH-BUDERUS, GÜRTES ve Makine Mühendisleri Odası Bandırma Temsilciliğinin katkılarıyla hazırlanan ve Öğr. Gör. İzzet Fuat ONAR, Öğr. Gör. Özlem MOLLAHÜSEYİNOĞLU, Öğr. Gör. Bülent Gedik ile Elektrik ve Enerji Bölümü, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi Programı öğrencilerinin katılımıyla, “Yapıda Tesisat Teknolojileri” konulu seminer 19.11.2019 Salı günü Yüksekokul konferans salonunda gerçekleştirildi.

Seminerde, Makine Mühendisleri odası Bandırma İlçe Temsilciliği başkanı Sayın; Gürbüz Gözcüler tarafından “Doğalgaz ve Isıtma sistemleri” konulu sunum ile Bosch-Buderus Isıtma Soğutma Sistemleri Bursa Bölge Müdürü Sayın; Recep ÇAVUŞOĞLU tarafından “Isıtma Sistemlerinde Tasarım ve Esasları” konulu sunum yapıldı.