Tarih: 06 Aralık 2018

Gösterim: 37

Yüksekokul Öğrencilerimiz Türkiye Teknoloji Buluşmaları - Çanakkale Konferansına Katıldı

Öğr. Gör. Ahmet AKKAYA ve Öğr. Gör. Bülent GEDİK rehberliğinde Yüksekokulumuz Bilgisayar Programcılığı, İşletme Yönetimi ve Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı öğrencileri Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşen e-ticaret ve e-ihracat temalı Türkiye Teknoloji Buluşmaları Konferansına katıldı.

EticaretSEM ve Eticaret Merkezi A.Ş tarafından gerçekleştirilen Türkiye Teknoloji Buluşmaları Konferansı “KOBİ'ler için Dijital Dönüşüm, E-ticaret ve E-ihracat" ana konularından oluşmuştur. Ticaret Bakanlığımız ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı destekleri ile TOBB himayelerinde, Vodafone ve Akbank ana sponsorluğunda 2018 Troya Yılı kapsamında Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası ev sahipliğinde organize edilen bu büyük organizasyon tam gün sürdü.

Tam anlamıyla dijital bir devrim yaşadığımız günümüzde artık herkes dijital ile iç içe yaşıyor ve dijitali oldukça etkin kullanıyor. Hem yurt içinde hem de dünyada e-ticaret yapabilmek artık büyük önem taşıyor. Bu durum KOBİ’leri dijital ile yaşanan hızlı dönüşüme ayak uydurmalarını ve sınırlarını ülke dışına taşımalarını zorunlu hale getirmektedir. Bu kapsamda Vodafone, SefaMerve, PTT AŞ., sahibinden.com, kariyer.net, ARS Media, Ticimax, Entegra ve Tek Klavuz Dij. Paz. firmalarının yetkilileri "E-ticaret & E-ihracat" konuları hakkında yaptıkları sunumlar öğrencilerimiz tarafından ilgiyle dinlendi.