Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2023

Yüksekokulumuzda 4. Kariyer Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi

Bu yıl 4.’sü gerçekleşen “KARİYER GÜNLERİ” etkinliği yüksekokulumuz konferans salonunda akademisyen ve öğrencilerimizin geniş kapsamlı katılımlarıyla gerçekleşti.

Kariyer Günleri etkinliği; Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt, Gönen İlçe Emniyet Müdürü Aydın Zeybek ve Gönen İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Selçuk Civan yüksekokulumuz öğrencilerini gelecek ve kariyer bağlamında bilgilendirdi. Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü kurumlarında personel yetiştirme, alımların nasıl gerçekleştiği ve mesleğin kariyer basamakları anlatılırken aynı zamanda ilçe kaymakamımız Dr. Arslan Yurt tarafından bir kariyer hedefi olarak kaymakamlık mesleği konusunda öğrencilerimize ufuk açıcı bilgilendirmeler yapıldı. Ardından karşılıklı soru ve cevaplarla etkinlik tamamlandı.