Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2022

Gösterim: 1203

Yüksekokulumuzun İftar Programı Geniş Katılımla Gerçekleşti

İki yıllık aranın ardından geleneksel olarak öğrencilerimizle özlemle beklediğimiz iftar programımız bu yıl öğrencilerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleşti. Ramazan ayının manevi iklimi, yerleşkemizde yaşatılmaya devam ediyor.

Geleneksel hale gelen iftarımız bu yıl Gönen Ticaret Borsası’nın katkılarıyla yapıldı. Yerleşkemizdeki iftar programımıza; Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Genel Sekreteri Cihangir Boz, Gönen Kaymakamı Dr. Aslan Yurt, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, İlçe Jandarma Komutanı Temel Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Metin Kartal,  Gönen Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu ve meclis üyeleri, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Meslek Yüksekokulumuzun çok kıymetli öğretim elemanları ve idari personelimiz ile birlikte değerli öğrencilerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleşti.

İftar paylaşmaktır düşüncesiyle hareket edilerek gerçekleştirilen iftarımız gönüllülük çerçevesi içerisinde özellikle gönüllülük dersi alan öğrencilerimizin destek ve katılımlarıyla daha anlamlı bir hale dönüştü. Öğrencilerimiz bu kapsamda hem yardımlaşmayı hem de birlik ve beraberlik ortamının duygusunu yaşamış oldular.

İftar programının hemen akabinde, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Arucu, iftara iştirak eden tüm protokol ve öğrencilere teşekkür konuşması yaptı. Ardından Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, üniversitenin hem akademik anlamda hem de öğrencilerin bireysel başarıları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Yüksekokulumuz bünyesinde üretilen çeşitli hediyelerin takdiminin ardından Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Maker atölyesinde, İTÜRO robot yarışmasına katılan GRT (Gönen Robotik Topluluğu) Trafik Robot ve Lojistik robot kategorilerinde başarılı olan ve her iki kategoride de iki adet mansiyon ödülü ile birlikte 14000 TL para ödülü ile dönen öğrencilerimizle buluşarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ödül alan öğrencilerimizi tek tek tebrik ederek başarı temennisinde bulunurken bundan sonraki süreçler için de destek sözü verdi.

Program öğrencilerimizle çekilen hatıra fotoğraflarıyla birlikte sona erdi.