Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2019

Gösterim: 1937

Gönen MYO "Geleceğe Nefes" 11 Milyon Fidan Etkinliği kapsamında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel'inde katılımlarıyla fidan dikim alanındaydı.

Gönen Meslek Yüksekokulu "Geleceğe Nefes" 11 Milyon Fidan Etkinliği kapsamında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel'inde katılımlarıyla fidan dikim alanındaydı. Büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirilen fidan dikimi ile üniversitemiz hocaları, çalışanları, öğrencileri ve dışarıdan da katılımlarla "Geleceğe Nefes" seferberliğine katkı sundular. Çok renkli ve eğlenceli geçen gün herkesin doğa ile ilişkisini sorgulamasına ve tekrar düşünmesine vesile olmuştur. Balcıdede ve Balcı Mahalleleri yakınında bulunan fidan dikim alanı ceviz fidanları ile buluşturuldu.