Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2025

Gösterim: 111

Gönen Meslek Yüksekokulu’nda Yeni Yönetimle İlk Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Gönen Meslek Yüksekokulu’nda 2025-2026 eğitim-öğretim yılının ilk akademik kurul toplantısı, 19 Eylül 2025 tarihinde konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Adem Korkmaz başkanlık etti. Yeni müdür yardımcıları Doç. Emine Yalur ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Taşçı ile akademik kadro toplantıda hazır bulundu.

Açılışta, önceki müdür Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Arucu ile müdür yardımcısı Öğr. Gör. Ahmet Uğur Biçer’e görev süreleri boyunca sundukları katkılardan dolayı teşekkür edildi.

Toplantının gündeminde; ders dağılımlarının ve programların düzenlenmesi, öğrenci danışmanlık saatlerinin belirlenmesi, web sayfalarının güncellenmesi ve ders içeriklerinin tamamlanması konuları yer aldı.

Akademik kurul toplantısı, 2025-2026 eğitim-öğretim yılının başarılı ve verimli geçmesi dilekleriyle sona erdi.


Fotoğraflar