Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2024

Meslek Etiği Dersi Kapsamında Grafik Tasarımı Öğrencilerimiz ile Münazara Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuz İşletme Yönetimi Programı Öğr. Gör. Dr. Hatice Batmantaş tarafından verilen Meslek Etiği dersi kapsamında Grafik Tasarımı programı öğrencilerimiz münazara etkinliği düzenledi. Son zamanlarda yaşanan üzücü olaylara dikkat çekmek ve yaşananları etik kavramı çerçevesinde ele almak üzere, “Toplumsal Düzenin Sağlanması için İdam Gelmeli Mi, Gelmemeli Mi?” konulu münazara etkinliği Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleşti. Yoğun bir katılımın olduğu münazara etkinliği, tez ve antitez gruplarının sunum ve iddialarının ardından soru-cevap bölümü ve jüri değerlendirmesiyle sona erdi.

Moderatör:
Öğr. Gör. Dr. Hatice Batmantaş