Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2020

Gösterim: 666

İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfı Başvuruları

Üniversitemizi tercih eden tüm Fakülte ve Meslek Yüksekokulu öğrencilerine İsteğe Bağlı Yabancı Dil  (İngilizce) Hazırlık Sınıfı imkanı sunmaktayız. Bir yıl süreli İngilizce öğrenimi almak isteyen öğrenciler yerli ve yabancı uyruklu deneyimli akademik kadromuzla sunduğumuz bu imkandan faydalanabilirler.

Hazırlık Sınıfı imkanından faydalanmak isteyen öğrencilerimizin, öncelikle aşağıdaki linkteki formu doldurmaları ve daha sonra ekte verilen dilekçeyi doldurarak kayıtlı oldukları fakülte veya meslek yüksekokuluna elden, tarayarak veya resmini çekerek e-mail eki olarak ulaştırmaları gerekir. E-devlet üzerinden yapılan tercih yeterli değildir. E-devlet üzerinden İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı isteyip bu kararlarından vazgeçen öğrenciler iptal için bir işlem yapmayacaklardır. Formu dolduran ve/veya yazılı olarak başvuru yapanlar ise bu kararlarından vazgeçerlerse mutlaka İptal Dilekçesi yazmalıdırlar. 

Ekteki Dosyalar

1) Açıklamalar

2) Fakülte öğrencileri için başvuru ve iptal dilekçeleri 

3) MYO öğrencileri için başvuru ve iptal dilekçeleri

4) Fakülte ve Meslek Yüksekokullarının iletişim bilgilerini içeren liste 

5) Sıkça sorulan sorular

Başvuru Tarihleri                           : 31 Ağustos - 25 Eylül 2020

Seviye Tespit Sınavı                    : 30 Eylül 2020 Çarşamba Saat : 11:00' de LMS sistemi üzerinde (Online) yapılacaktır. LMS kullanımı ile ilgili bilgi için : https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=UJ3FaTImmWw&feature=emb_logo

Vazgeçme İçin Son Tarih              : 5 Ekim, 2020 Pazartesi saat 17.00'a kadar.

                                                  Başvuru yapılmış ve daha sonra bu karardan vazgeçilmesi durumunda iptal dilekçesi yazılacaktır. 

Başvuru

Başvuru yapmak için tıklayınız.